feest op Parkveld blijft (mei 2015)

Post date: 3-mei-2015 14:48:52

Met groot genoegen nodigt de Werkgroep Parkveld blijft u uit om van de geneugten van het Parkveld en de Gulle Akker te komen genieten.

Zondag 10 mei 2015 bent u van harte welkom op ons feest/evenement georganiseerd in het kader van de Leuvense klimaatweek.

U kan deelnemen aan debatten, optredens en rondleidingen, of gewoon vrij genieten van het Parkveld tot in de stille uurtjes, zolang het nog kan. Want, zoals u wellicht weet, is het Parkveld bedreigd door vernietiging.

Voor het publieksdebat nodigden we Erik Grietens uit. Hij is beleidsmedewerker Integraal ruimtebeheer, Juridische en sociale instrumenten bij de Bond Beter Leefmilieu. Erik Grietens is ook auteur van het boek ‘Vlaanderen in de knoop, een uitweg uit de ruimtelijke wanorde’. Het centrale thema dat we in het debat naar voor schuiven is het belang van de open ruimte voor de klimaatneutrale stad. Na zijn uiteenzetting werken we met vraag en antwoord vanuit het publiek. We luisteren dus ook graag naar uw mening.

Of misschien komt u gewoon voor een rustig bezoekje met familie of vrienden, genieten van een mooie groene omgeving.

Ons feestprogramma:

· bar (doorlopend vanaf 14.00 uur);

· debat/discussie-uurtje met Erik Grietens (vanaf 14.30 uur tot 15.30 uur): ‘Wat is de rol van open ruimte voor een klimaatneutrale stad?’;

· rondleidingen (vanaf 15.30 uur): op de Gulle Akker en het Parkveld;

· Vanaf 17.00 uur zullen er gezellige optredens zijn van volgende groepen:

o Gert (kleinpunk)

o Chrysopa Occulta (wereldmuziek, ethnische organische en dansbare trance), een zijproject van Kinderen van Moeder Aarde) www.facebook.com/kinderenvanmoederaarde

o experimentele muziekjam met iedereen die maar wil meedoen

o …

de Werkgroep Parkveld blijft

parkveldgroep@gmail.com